google9795033e2420e1cd.html Cemology Onuncu köy: Ergenekon palavrası
'Bu ülke batının emperyalizminden, doğunun da vicdan sömürüsünden kurtulursa ancak o zaman aydınlık günlere kavuşur'
M.Kemal ATATÜRK

Cemology Onuncu köy Yazarlar

Ergenekon palavrası

Şafak Tomruk 27 Eylül 2008
classicmusic@mynet.com


AKP'li çevrelerce yüzyılın davası diye nitelenen ve her sıkıştıklarında gündem değiştirmek için başvurdukları, ayrıca Ulusal cepheyi, Atatürk'çüleri sindirmek ve gözdağı vermek amacıyla ortaya attıkları Ergenekon palavrası artık iyice sulandı. İşe birazda magazin katmak için Sisi lakaplı eski polis ile Nurseli İdiz gibi isimleride kullanan, hatta Fatih Ürek isminin de arada geçtiği davada Aziz Nesin'lik konular ortaya çıkıyor.

Keriz Feneri (Deniz) rezaleti ile yaptıkları yolsuzluğun içine gırtlaklarına kadar batan, Alman Mahkemelerinin uyarılarına rağmen Türkiye içindeki elebaşlarına dokunamayan, RTÜK Başkanı Zahid Akman'nın hakkındaki yolsuzluk iddialarına karşı duyarsız kalan bu adamlar, ne yazık ki halkımızın gözünün içine baka baka her türlü yolsuzluğu sergilemeye alenen devam ediyorlar.

Bu saçma dava ile Atatürk'çüleri sindirmeye çalışan faşist AKP iktidarı ve onun F tipi (Fethullah) ajanları umduklarını asla elde edemeyecekler. Tarih boyunca vatan haini olarak anılacaklar. Her türlü yolsuzluğun, gericiliğin ve satılmışlığın kaynağı olan bu adamlar, gün gelecek kaçacak delik arayacaklar.

Türk halkını fakirleştirip, sadaka ekonomisiyle kendilerine mahkum eden, onları kullanıp faşist iktidarlarını sürdürmek için, garip gurebanın yanındayız pozunu takınan bu aymazlar mutlaka cezalarını anayasal kanunlar çerçevesinde görecekler. Bunların hesabını er veya geç mutlaka vereceklerdir.


MANŞETLER

MEHMETÇİK VAKFI